Red Pepper Art & Design biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen, voor particulieren: iDeal en PayPal. Voor bedrijven geldt dat er ook in overleg op factuurbasis betaald en geleverd kan worden.

Als u bankiert via internet bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDeal. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via het internetbankieren. Bij iDeal kunnen we meteen zien dat de betaling voldaan is. Dit bespoedigt de verzending van uw bestelling.

Mocht u onverhoopt een verkeerde bank kiezen of uw betaling is niet succesvol verlopen, dan duurt het ca. een kwartier voordat uw order weer wordt vrijgegeven voor betaling. Na deze tijd kunt u opnieuw het betaaltraject in gaan.

Hoe werkt het?

Betalen via iDeal doet u in een paar stappen:
 
- Kies iDeal als betaalmethode.
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
- U komt direct in de bekende omgeving van uw bank.
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
- U ontvangt een bevestiging van uw betaling.
- U keert terug naar de webwinkel. Bestelling en betaling zijn geslaagd.

iDeal biedt u een aantal voordelen t.o.v. andere betaalmethoden:

- iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor u ingevuld. U ziet direct de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt ook uw betaling van de bestelling veilig regelen met PayPal wanneer u over een eigen PayPal account beschikt. PayPal wint de laatste tijd in Nederland aan populariteit. Steeds meer Nederlanders openen een PayPal account. Wereldwijd wordt deze betaalmogelijkheid meer dan honderd miljoen mensen actief gebruikt. Sinds kort zijn ook betalingen via de mobiele telefoon mogelijk.

PayPal is te beschouwen als een eigen online portemonnee. Vanaf je bankrekening of creditcard stort je geld in de portemonnee en met dat geld kun je online betalen. Met PayPal is het mogelijk om snel, veilig en gemakkelijk betalingen te doen en te ontvangen. PayPal moet, omdat ze in Europa als bank worden aangemerkt, aan strenge veiligheidseisen voldoen. Dit zorgt ervoor dat PayPal voor zowel verkopers als kopers een goede bescherming tegen fraude biedt. Vooral de kopersbescherming is voor consumenten een groot pluspunt om PayPal te gebruiken. 

Bedrijven

Bedrijven kunnen ook bij ons bestellen en achteraf op factuurbasis aan ons betalen. Wilt u hiervan gebruik maken neem dan a.u.b. even contact met ons op.