Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar het kan natuurlijk gebeuren dat u een product terug wilt sturen. Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het 7 werkdagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen het zichttermijn retourneren. Artikelen kunnen geruild worden binnen 7 werkdagen na de aankoopdatum. Dit is echter niet van toepassing op artikelen die op verzoek van u, door ons zijn besteld.

Voor alle retouren en omruiling geldt:

- Het artikel(en) binnen 7 werkdagen na ontvangst naar ons terugsturen
- Alleen in ongebruikte staat
- Met alle etiketten op/aan het artikel(en)
- Zorgvuldig verpakt in de originele verpakking
Na ontvangst van het artikel(en), onder bovenstaande condities, brengen wij u hiervan via een email op de hoogte. Houd hierbij rekening met een termijn van drie dagen. Vervolgens sturen wij de nieuwe producten toe of betalen wij het bedrag terug. Wij hebben het recht om een omruiling en/of terugbetaling te weigeren indien het artikel(en) niet bij ons aankomt in bovenvermelde conditie.

Portokosten

De portokosten voor een omruiling en/of terugbetaling worden betaald door de klant. Indien het geretourneerde artikel een klacht betreft waarbij het om een aantoonbare fout van Red Pepper Art & Design gaat, dan worden uw verzendkosten vanzelfsprekend vergoed.

In alle bovenstaande gevallen stuurt u het te retourneren artikel terug naar:

Red Pepper Art & Design
Noorder Kerkedijk 50
3078 PB Rotterdam