Royal VKB

logo royal vkb
Royal VKB – creëert nieuw cultureel erfgoed voor de ‘social kitchen’! In 2005 begon Royal VKB met een nieuwe lijn van designerproducten. 
 
Ze werden geïnspireerd door het versnelde tempo van de hedendaagse welvaart om ons heen en de technologische ontwikkelingen. Dit resulteerde in een veranderende consument met een groter bewustzijn dan ooit tevoren. Mensen veranderen niet plotseling hun manier van leven, maar glijden geleidelijk in een nieuwe levensstijl. 
 
De afgelopen jaren heeft Royal VKB aangetoond, bewust te zijn hoe mensen leven en omgaan met specifieke alledaagse problematische situaties. Met de combinatie van innovatie, design en lifestyle bieden zij een oplossing voor de huidige behoeften. Wanneer levenspatronen binnen de maatschappij veranderen, ontstaat er automatisch ruimte voor meer innovatieve producten. 
 
Neem nu een kijkje in de hedendaagse keuken. Dit is niet langer de plaats waar slechts maaltijden worden bereid, gekookt en gegeten. Het is centrum van het huis waar de familie elkaar ’s-morgens treft en waarvandaan men vervolgens vertrekt naar school of naar het werk. Aan het einde van de dag, zodra iedereen weer thuis is, is de keuken de plek waar een ieder elkaar weer ziet, waar wordt gegeten én de dag wordt doorgenomen.  

Royal VKB anticipeert op deze veranderende sociale leefomgeving met nieuwe producten waarin de consument zich kan herkennen. Welkom in de ‘social kitchen’ van Royal VKB!