Eva Solo

Eva_solo-logo

De ontwerpen van het Deense Eva Solo kenmerken zich vooral door hun praktisch gebruik en schitterend design. De Eva Solo producten worden ontworpen door Hendrik Holbæk (1960) en Claus Jensen (1964). 

Het bedrijf bestaat dit jaar 100 jaar! Hoewel de geschiedenis van het bedrijf terug gaat tot 1913, kreeg het merk Eva Solo haar grote doorbraak in 1952 met een brood en vleessnijmachine die uiteindelijk een design klassieker is geworden. Vandaag de dag worden de producten onderverdeeld in verschillende collecties die wereldwijd worden verkocht. Maar de essentie is nog steeds hetzelfde: hoge kwaliteit, esthetische vormgeving en functionaliteit.  Het design is vele malen bekroond door wereldwijd beroemde Awards: IF Design Award, Red Dot, Good Design Price en Industrial Design Excellence Award. 

De Eva Solo collectie is ontworpen om gebruikt te worden. Eva Solo brengt functionaliteit en design perfect samen. De collectie is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de keuken, de badkamer en de tuin.